Apareixen i desapareixen llaços de color groc en diferents ponts de la ciutat

Aquest dijous al matí gairebé no quedava rastre dels milers de llaços grocs que un grup de voluntaris van penjar en almenys una desena de ponts de Terrassa. A la passarel•la de Vallapradís és on encara es podien apreciar algunes restes de la reivindicació que reclama l’alliberament dels presos polítics.

Durant la matinada de dimarts i durant hores de mobilització, diversos grups d’almenys vint persones, es van repartir alguns dels passos elevats més importants de la ciutat, per penjar-hi llaços de color groc. Amb el lema “estendre ponts”, l’acció reclama diàleg i reivindica l’alliberament del President d’Òmnium i l’ex President de l’Assemblea Nacional de Catalunya, els Jordis Cuixart i Sànchez, el Vicepresident i Conseller d’Interior cessats, Oriol Junqueres i Joaquim Forn. Totes aquestes accions es poden seguir al minut a través de twiter.

Els voluntaris que ja han protagonitzat d’altres accions reivindicatives continuaran amb noves accions de protesta fins que es posi fí als empresonaments. D’altra banda pocs ciutadans han respost aquest migdia al Raval, en la concentració de suport a la manifestació d’aquest dijous a la capital de Bèlgica. Tot i això moltes persones s’han volgut solidaritzar amb els nombrosos catalans, 45.000 segons la policia belga, que aquest matí han desbordat els carrers de Brussel•les en demanda de més llibertat per a Catalunya.