Aprovació parcial de dues propostes de resolució

L’Ajuntament revisarà més endavant i en profunditat, les tarifes i taxes municipals dels equipaments esportius com ara les piscines municipals. Mentrestant el Ple d’aquest mes de març ha aprovat, amb l’abstenció del PSC i Ciutadans, una proposta que incrementa la despesa en 60.000 euros i preveu una rebaixa d’ingressos d’uns 100.000 euros que es cobrirà amb els romanents.

Tot, segons l’Equip de Govern, per mantenir uns preus similars als de l’any passat per a les piscines municipals, suprimint alguns abonaments i mantenint els torns de bany que permet arribar a més ciutadans. Unes mesures que el PSC ha titllat «d’electoralistes» i de «poc rigor i manca de planificaicó». Sobretot pel canvi d’última hora en la proposta de resolució final que s’ha presentat.

D’altra banda, de la proposta del grup de Ciutadans sobre els menjadors escolars, només s’ha aprovat la mesura que contempla que en els pròxims concursos per gestionar el servei s’avaluarà el projecte educatiu dels centres d’ensenyament, un requisit que fins ara s’exigia però no puntuava per guanyar l’adjudicació. Pel què fa a la possibilitat de que cada centre pogués presentar el seu projecte particular per al menjador escolar, un dels punts de la proposta de resolució que han presentat els taronges, tots els grups hi han votat en contra.