Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa posa en marxa un nou model d’atenció oncològica

Des d’aquest dilluns, 17 d’octubre, Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa compta amb un nou model d’atenció dirigit als pacients oncològics i basat en la qualitat assistencial, la proximitat amb els especialistes i l’abordatge holístic de les malalties neoplàsiques.

Avalat per un equip de professionals d’ampli prestigi i experiència, el nou servei comptarà amb l’assessorament mèdic del Dr. Carles Pericay, expert en oncologia mèdica i cap del Servei d’Oncologia de la Fundació Assistencial Mútua Terrassa (FAMT). El Dr. Romà Bastús i el Dr. Julen Fernández, adjunts al Servei d’Oncologia de la FAMT i amb una dilatada trajectòria en l’àmbit de les malalties neoplàsiques, també s’integraran en l’esmentat equip.

La implementació d’aquest nou model contempla, entre d’altres, la visita a la consulta, els tractaments de quimioteràpia així com l’atenció al pacient oncològic que requereixi hospitalització. En el marc d’aquest model, els pacients tributaris de tractament amb radioteràpia seran remesos a centres de referència en el tractament oncològic amb els quals Àptima Centre Clínic ha establert acords de col·laboració.

Al servei de l’equip en qüestió, s’hi afegeix també el lideratge en estudis clínics i projectes d’investigació bàsica, els quals revertiran en la qualitat de vida dels seus pacients. L’equip prestarà servei a les dependències d’Àptima Centre Clínic Terrassa (ubicades a l’Edifici Estació de la Plaça dels Drets Humans).