Àptima incorpora l’Institut Dra. Gómez Roig d’Obstetrícia i Ginecologia

L’Institut Dra. Gómez Roig d’Obstetrícia i Ginecologia s’ha incorporat recentment a Àptima. D’aquesta manera, el centre clínic enforteix el seu servei de ginecologia i obstetrícia.

Liderat per la Dra. Lola Gómez Roig, cap del servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Déu de Barcelona i coordinadora de processos obstètrics i ginecològics de la Clínica Corachan, compta amb una consolidada trajectòria tant en l’àmbit de l’obstetrícia com de la ginecologia.

Els serveis mèdics de ginecologia que prestarà se centren en la planificació familiar, la menopausa, la incontinència urinària, la patologia mamària, els trastorns menstruals, les Malalties de Transmissió Sexual, així com la cirurgia laparoscòpia i ginecològica, entre altres consultes. En termes d’obstetrícia la seva prioritat és cuidar al màxim a la dona durant tot el procés de gestació, així com el part i puerperi mitjançant un tracte proper que reverteixi en ella així com en el seu nadó i entorn més immediat.

El nou equip prestarà servei a les dependències d’Àptima Centre Clínic Terrassa (ubicades a l’Edifici Estació de la Plaça dels Drets Humans). En el transcurs de l’any vinent començarà a visitar també a les instal·lacions de Sant Cugat i Sabadell.