Àptima incorpora una nova Unitat del Son per tractar apnees, insomni i altres trastorns

Àptima Centre Clínic posa en marxa una nova Unitat del Son a través d’una aliança amb Adsalutem Institute, centre fundat pel Dr. Antoni Esteve l’any 2018, especialitzat en la medicina del son i referent a nivell estatal.

La nova unitat està formada per un equip d’especialistes que treballen de forma multidisciplinària i coordinada per abordar els principals trastorns del son –síndrome d’apnees-hipoapnees del son (SAHS), insomni, síndrome de les cames inquietes (RLS/SPI), trastorns del ritme circadià del son, parasòmnies, excessiva somnolència diürna (ESD), trastorns del son infantil, etc– amb especial atenció als pacients amb
patologies associades i de gestió complexa.

La vídeo polisomnografia nocturna (VPSG), la poligrafia respiratòria nocturna (PRN) o els tests de latències múltiples, de manteniment de la vigília, d’immobilització suggerida o de secreció de la melatonina -entre altres- són algunes de les proves diagnòstiques que ofereix la nova Unitat del Son d’Àptima.

El model assistencial, pioner i exclusiu d’AdSalutem Institute i Àptima Centre Clínic, proporciona als pacients la possibilitat d’obtenir un diagnòstic, tractament, monitorització i seguiment personalitzat del seu trastorn del son, contribuint a la recuperació de la salut i la millora de la qualitat de vida.

Permetrà un diagnòstic ràpid i precís dels trastorns de son, facilitar solucions mèdiques individualitzades i compromeses per a cada pacient. L’acord entre els dos centres revertirà en la salut i la qualitat del son dels pacients.