Aquest 2017 ‘Acceleració en Òrbita’ acompanyarà 8 pimes per ajudar-les a créixer i promocionar-se

Un total de 19 empreses de Terrassa i la seva àrea d’influència han participat fins ara en el programa ‘Acceleració en Òrbita’ que aquest 2017 encara la seva quarta edició.

Nascuda al 2014, aquesta iniciativa d’acceleració empresarial promoguda per Orbital 40, Cecot i La Cambra, posa a disposició de les empreses consolidades (i de forma gratuïta) diversos tallers de formació grupal i els fa un acompanyament individual que les ajudi a créixer en el seu recorregut.

Això és el que van aconseguir Lucid i Doiser. Aquestes dues pimes, una agència de disseny global i un portal de compres per a empreses, es mostren satisfetes de l’experiència.

Aquest any, degut al nombre i al nivell de les candidatures rebudes, s’ha decidit ampliar de 6 a 8 les empreses participants. N’hi ha de bolsos, gominoles, ulleres i dermocosmètica, així com publicitat, traducció i interpretació, energia renovable i muntatge electromecànic.

Tenen en comú que són pimes innovadores amb vocació internacional, potencial de creixement i que comparteixen la cultura i els valors de ‘compartir per guanyar’.

Durant 9 mesos, tindran l’oportunitat de treballar el seu model de negoci, les possibles palanques de creixement i el seu elevator pitch, és a dir, el seu discurs de presentació del projecte a potencials clients.

‘Acceleració en Òrbita’ s’integra dins d’un entramat de programes de suport a l’emprenedoria i l’empresa innovadora, oferint serveis de valor en totes les fases del seu cicle de vida.