Aquest any la plaça Nova no tindrà la pista de gel

Aquest any no hi ha previsió d’instal·lar la pista de gel de patinatge a la plaça Nova. L’Ajuntament estudia ara d’altres activitats de dinamització del comerç de la zona que han fet arribar els propis comerciants. Igualment passa amb el llums de Nadal que s’estant perfilant amb els comerços com s’instal·len i gestionen aquestes festes.

Aquí també es debaten diferents propostes que ha rebut el Consistori. Pel què fa a l’acte de l’encesa de llums, el Departament de Cultura disposa de 3.500 euros, gràcies a una modificació pressupostària, per consolidar aquest acte. No es tracta de grans canvis però sí d’arrodonir una proposta lúdica i cultural que amb els anys ha anat creixent gràcies sobretot a la participació ciutadana i d’entitats.

En aquest sentit el pessebre d’aquest any serà més gran que el passat Nadal i incorporarà dues noves figures a petició de l’Associació de Pessebristes. L’Ajuntament també té previst mantenir el Concert de Nadal a la Seu d’Ègara. Totes aquests novetats s’han donat a conèixer en les comissions de Projecció de la Ciutat i de Serveis Generals i Govern Obert on també s’han aprovat diferents transferències de crèdit i modificacions de pressupost.

Pessebre 2022