Aquest any, sense ‘L’ou com balla’ per la sequera

Aquest any Terrassa no tindrà «l’ou com balla» que a partir de cada Dijous de Corpus Cristi decora l’entrada a la Catedral i també a la Seu d’Ègara. La persistent sequera i les restriccions d’aigua comporten canvis. En aquesta edició s’instal·la una imatge gràfica per evocar el ball de l’ou davant la Catedral. A més, es passa un vídeo dels darrers anys a l’església de Sant Miquel.

D’altra banda, el Bisbat de Terrassa organitza per divendres a la Sala Crespi un espectacle de reflexió sobre el lligam íntim de la festa popular amb la processó del Corpus. Per diumenge hi ha prevista la tradicional col·lecta en favor de Càrites Diocesana. Inclou actes a totes les parròquies per conscienciar sobre la pobresa i la precarietat.

Diumenge a la tarda el Bisbe de Terrassa, Salvador Cristau, presidirà la missa a la Catedral per tot seguit sortir en processó pels carrers del centre amb les tradicionals catifes de flors. Aquest any unes quinze entitats elaboraran els motius florals en cinc carrers i places del centre.

El Corpus Cristi és una de les celebracions més importants del calendari cristià que celebra la presència de Jesucrist en el Sagrament de l’Eucaristia. El dia de l’amor fratern i de la caritat.

L’any passat l’ou sí que va poder ballar. Us en recuperem les imatges