Atlètic Campió Hoquei Sala 7

Aquest dimecres arrenca el Campionat de Catalunya d’hoquei sala de Divisió d’Honor

Amb l’aturada de la lliga nacional d’hoquei herba pels compromisos internacionals de la selecció espanyola, arriba el torn de la modalitat de sala. Aquest dimecres arrenca el Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor. Ho farà en la categoria femenina, mentre que dijous es jugaran els primers partits de la masculina. Club Egara, en noies, i Atlètic Terrassa, en nois, defensen els títols aconseguits la passada edició.

Com ja sol ser habitual en els darrers anys, la competició femenina és un sol grup format, aquest cop, per equips terrassencs. Són el Club Egara, el Club Egara “B”, l’Atlètic Terrassa, el Vallès Esportiu, el CD Terrassa i el Línia 22. No hi participaran, com sí ho han fet en altres ocasions, clubs com el Júnior FC, el FC Barcelona o el RC Polo. Els dos primers classificats lluitaran pel títol.

El Campionat de Catalunya Masculí, que arrenca dijous, estarà dividit en dos grups de cinc equips. En l’1 hi haurà Atlètic Terrassa, FC Barcelona, Vallès Esportiu, Club Egara i Can Salas, mentre que el 2 estarà format fer Júnior FC, CD Terrassa, Línia 22, Egara 1935 i HC Sant Cugat. Els dos primers de cada grup accediran a les semifinals.

Les finals tant masculina com femenina s’han programat per al diumenge 14 de gener al pavelló de Can Jofresa.