Aquest divendres arrenca una atípica temporada de bany marcada per les mesures anti Covid-19

Aquest divendres arrenca a Terrassa una atípica temporada de bany que es perllongarà fins el 6 de setembre. Totes les piscines municipals s’han adequat per complir amb la normativa d’higiene i seguretat que requereix la situació de pandèmia. Membres de l’equip de govern han visitat aquest dijous la piscina de Vallparadís per comprovar que totes les mesures estan a punt.

Els accessos es faran de forma separada segons si s’ha comprat l’entrada per internet o a taquilla. S’ha parcel·lat la zona de platja per mantenir les distàncies, on no es podrà menjar, i s’han tancat els vestidors. Només es podran utilitzar les dutxes exteriors. I caldrà dur mascareta per accedir i moure’s pel recinte. Es manté el servei de bar i s’ha ampliat el servei presencial de venda, de vigilància i de socorristes.

En aquest equipament l’aforament es limita a 500 persones per cada torn: un de matí i un de tarda, amb una pausa al migdia per a tasques de neteja. Per divendres, ja s’han venut x internet 245 entrades.

El preu per accedir és de 2 euros i serà gratis per als menors de 14 anys que vagin amb una persona adulta. Aquest any no hi haurà abonament de temporada però sí una tarja de 10 usos a 15 euros.