Aquesta setmana es començarà a vacunar el personal dels centres educatius

Ja està preparat el procediment per començar a posar la vacuna d’AstraZeneca, al personal de tots els centres educatius d’escoles i instituts de Catalunya de fins a 55 anys. De fet, aquesta setmana el Departament d’Educació notificarà a tots  els treballadors l’inici d’aquest procés de vacunació.

Així, cada una d’aquestes persones rebrà un SMS que el redirigirà a un web per autoprogramar-se quan i on vol ser vacunat. L’operativa permetrà als professionals que escullin entre un dels 37 centres vacunals de COVID-19 que Salut ha desplegat arreu de Catalunya. 

D’aquesta manera, continua avançant a Catalunya el procés de vacunació: a finals d’aquesta setmana també es preveu començar a vacunar grans dependents i persones majors de 80 anys, mentre que la setmana passada ja es va iniciar la vacunació de cossos de seguretat i emergències de Catalunya, professionals sanitaris de segona línia, sociosanitaris, i col·lectius professionals prioritzats, com farmacèutics, logopedes, fisioterapeutes i psicòlegs.