Aquestes són les empreses terrassenques que participen al Mobile World Congress 2024

Mòbils, robòtica i intel·ligència artificial són els protagonistes de la divuitena edició del Mobile World Congress 2024 que es celebra des d’avui i fins dijous 29 a Fira Gran Via de Barcelona.

Una part de Terrassa forma també part del talent internacional  del sector de les telecomunicacions, robòtica i altres tecnologies que s’aplega en aquest congrés. Un total de 10 empreses que tenen orígens o relacions egarenques disposen d’un espai a la Fira per a poder exposar i compartir els seus descobriments, invencions i projectes.

Tres d’aquestes empreses s’hi presenten de mà de la Generalitat, compartint l’espai que els cedeix a 107 empreses dins el recinte, sent aquestes Ilimit Comunicacions, Aeinnova i Inology. D’altres ho fan en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, tals com Wecaria, Datision i Showee, i que es podran trobar a l’start-up corner de la UPC. La resta ho han fet per compte propi, com Kreios Space, Qualud i Windowsight.

Per altra banda, la Cambra de Comerç arriba al Mobile World Congress amb el seu primer programa d’acceleració empresarial, finançat amb Fons Socials Europeus, i que s’orienta a projectes d’empreses de recent creació amb models de negoci innovadors.