Open Head Pàdel Cn Terrassa 3a Fem Campiones

Arnau Riba i Josep Aymerich s’imposen en la prova del Circuit Open Head celebrada al CN Terrassa

Les pistes del CN Terrassa i del CN Caldes van acollir el passat cap de setmana les darreres proves del Circuit Open Head de Pàdel. Entres totes dues hi van prendre part més de 170 parelles.

A Terrassa, els guanyadors de Primera masculina van ser la parella formada per Arnau Riba i Josep Aymerich, després d’imposar-se per 6-4 i 7-6 Toni Gómez i Albert Carmona. A Tercera, Xavier Sandoval i Oriol Teruel van doblegar per 6-2 i 7-6 Adrià Lombera i Marc Secilla, mentre que a Quarta els campions van ser Marc Gil i Òscar Bellart, que van derrotar 6-4 i 7-5 Manel Marín i Lluís Marsa. A Cinquena, títol per a la parella formada per Manuel Moral i Fernando Pérez, que van doblegar per un doble 6-3 Javier Muñoz i Daniel Dorado.

A Tercera femenina, Marta Vilaplana i Berta Juncosa van derrotar per 6-3 i 6-1 Judith Hernàndez i Carola Guillem. A Quarta el títol va correspondre a Irene Moral i Carola Carreras, per 6-0 i 6-2, superant Vanessa Frutos i Tania Lara. Les dues pròximes proves del Circuit Open Head es disputaran del 12 al 19 de desembre al Terrassasports i al Pàdel Indoor Lleida.

Open Head Pàdel Cn Terrassa 3a Fem Campiones

Marta Vilaplana i Berta Juncosa es van imposar en Tercera Femenina