Arran omple de pintades la Cambra de Comerç contra la privatització del servei de l’aigua

L’aigua és de totes. Patronal culpable. Aquest és el lema de la pintada més visible que ha aparegut aquest dimecres al matí a la façana de la seu de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, ubicada al carrer Blasco de Garay. L’acció ha estat duta a terme pel col·lectiu Arran Terrassa, que vol reivindicar així la municipalització del servei de l’aigua a la ciutat.

A través d’un comunicat, Arran Terrassa justifica l’acció a la Cambra i no Mina d’Aigües “perquè el president d’una és el mateix que el de l’altra. Sí, Marià Galí el president d’una de les dues grans patronals terrassenques és també el president de la Mina.”

En el comunicat assenyalen directament els responsables de la Patronal i diuen que són ells els qui “s’enriqueixen a costa de nosaltres, els que privatitzen un bé que és de totes, l’aigua, fent-lo privat per quedar-se així tots els beneficis”. Arran Terrassa també exposen que la Patronal té una SICAV que està vinculada a la gestió de l’aigua, de la qual Maria Galí també n’és el president, i que té de vicepresidenta a la directora de planificació de concessions de Suez España, una multinacional que es dedica a la gestió privada de l’aigua. Afegeixen, a més, que MINA REVER SICAV. S.A té de consellers el president i vicepresident de la Cecot, l’altra gran patronal de Terrassa.

Aquest dimecres al matí ja es treballava per netejar les pintades de la façana