Arranquen 32 casals d’estiu municipals per a uns 2.400 infants i joves

Aquesta setmana han començat els 32 casals d’estiu municipals amb 15 entitats de lleure que organitzen activitats per a uns 2.400 infants i joves de la ciutat. La vintena de monitors de la Fundació Educativa Terrassa que gestiona dos casals més, organitzava aquest dimecres les activitats per als 240 nens inscrits a l’Escola Agustí Bartra.

Nens i nenes d’entre 3 i 12 anys que fins a finals de juliol i també durant el mes d’agost, faran esport, manualitats, jocs d’aigua, sortides i piscina, entre moltes d’altres activitats. Per segon any amb mesures anticovid menys restrictives que l’any anterior. Els casals municipals tenen una durada d’entre dues i cinc setmanes amb horari de matí i tarda i la possibilitat de quedar-se a dinar.

A través de Serveis Socials, l’Ajuntament ha disposat un sistema d’ajuts econòmics que cobreixen, segons el cas, una part o la totalitat de la inscripció i del servei de menjador. Hi ha unes 300 places per a persones amb capacitats diverses. L’Ajuntament ha invertit prop d’1’5 milions d’euros en els casals d’estiu 2021.