Arrenca als equipaments municipals la 9a edició del Terrassa Street Art

Les biblioteques i equipaments cívics acullen fins al 19 d’abril el programa Terrassa Street Art. Uns tallers de diferents creacions artístiques com plàstica, música, dansa o teatre.

Per novè any consecutiu, la regidoria de Promoció Cultural i Audiovisual de l’Ajuntament de Terrassa aposta per fer arribar la música, la dansa, l’escriptura, el teatre i la pintura d’una forma totalment gratuïta i oberta a tothom.

El projecte combina la formació amb la vivència artística. Acaba amb un gran espectacle amb els participants i un elenc d’artistes professionals. Els artistes que impartiran aquests tallers són: Joan Martínez Colás i Laia Camps els tallers de música i teatre; Carmen Valverde els tallers de pintura i el duo La Font del Ball, els de dansa. Per primera vegada s’incorpora la disciplina d’escriptura ràpida que impartirà Mercè Martí Arolas.

El projecte d’art comunitari acabarà amb l’espectacle The School of Arts. Serà el divendres 19 d’abril a les 20h a l’Auditori de Terrassa. Amb entrada gratuïta i reserva prèvia.

Entitats com LaFACT Social, Associació Daus, Escola de Música Tecnos o el grup Sempre Acompanyats ja s’han sumat a aquesta iniciativa i estan a punt de començar els tallers. A títol individual, però, també s’hi pot participar. Es pot fer inscrivint-se a www.tsa.cat. També es pot col·laborar assistint a les sessions que s’impartiran a les biblioteques.

El projecte utilitza l’art com a eina d’integració i cohesió social. Busca fomentar la vivència artística i fer-la arribar de manera descentralitzada a tota la ciutadania.

 


[Fotos: Dídac Lluent]