Arrenca el festival de fotografia Emotiva, que durà 16 exposicions arreu de la ciutat

Fins al 14 de novembre es podrà veure a diferents espais de la ciutat la segona edició del Festival Emotiva, el festival de fotografia contemporània de Terrassa. Són un total de 16 exposicions. A la Factoria Cultural Terrassa s’hi pot veure ‘Pescuezos‘ un treball de Raül Clemente que denuncia el matractament sistemàtic que pateixen els galgos, gossos criats per a la caça que acaben sent abandonats.

També a la Factoria Cultural, i dins l’Emotiva, hi ha l’exposició (Fora de) Control, de Mireia Comas. En ella Comas mostrala vida d’uns immigrants sense sostre en una nau abandonada de Terrassa, al barri de Ca n’Anglada. La mirada de la fotògrafa, però, està acompanyada per instantànies preses pels mateixos protagonistes.

A ‘Ser llobes‘, Elisa Miralles i Lurdes R. Basolí uneixen dos projectes que van néixer de forma independent però que es van acabar fusionant després de veure les similituds entre tots dos. L’exposició és un viatge per l’alliberament de la dona.

El Festival Emotiva està organitzat per l’Associació Fotogràfica Xafa’t amb el suport del Servei de Cultura de l’Ajuntament.