Arrenca el Festival TNT amb l’espectacle inaugural “Dreams”

La plaça Nova ha servit com a escenari de l’espectacle inaugural del Festival TNT, Terrassa Noves Tendències.

Ha estat amb “Dreams”, un projecte de La Fura dels Baus i Anigami destinat a les entitats que treballen per la inclusió social de les persones amb discapacitat intel•lectual i malalties mentals.

El vistós espectacle de la Xarxa Humana, dirigit per Pere Tantiñà, ha estat protagonitzat per persones usuàries i terapeutes de Prodis, entitat terrassenca destinada a l’assistència i la promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel•lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral.

Els participants havien estat assajant des del passat mes de juliol aquest espectacle, el qual aquest dimecres ja l’han dut a terme de forma oficial. Tots ells, prop de la cinquentena, s’han penjat a una alçada de 40 metres per esdevindre’s una xarxa humana, un element escenogràfic en sí, capaç de generar coreografies de gran bellesa.

Per Prodis fer aquest espectacle inaugural del TNT ha estat un repte que ha exercitat la cohesió i el treball en equip entre les persones ateses i els professionals que duen a terme aquesta tasca a través de la Xarxa Humana de la Fura dels Baus.