Fem Sala Teatre

El ‘Fem Sala’ ofereix sis espectacles de qualitat i de talent terrassenc als Amics

El cicle de teatre ‘Fem Sala’ dels Amics de les Arts programa sis espectacles professionals de petit format on el talent terrassenc i la qualitat de les propostes són les principals característiques. El cicle arranca dissabte dia 11 amb «Les Cartes i els dies» escrits entre Gabriel Ferrater i Helena Valentí. Pel dia 19 Teresa Sànchez porta el seu monòleg «Patrons», un espectacle sobre modistes i l’adaptació de la dona al model de cada època.

Els dijous 23 de febrer i 23 de març serà el torn d’Edu Biosca i Jaume Nolla en «El senyor Marcel·lí fa de Capri i el senyor Bohigues, No», una acurada selecció dels millors monòlegs de Capri per crear una trama entre els dos personatges radiofònics. «Elogi a la senzillesa» és una proposta de Jordi Humet que canta al poeta d’Osona, Miquel Martí i Pol. Això serà el dia 25 de febrer.

I l’11 de març és el torn de «Low Level Panic», una reflexió de tres noies de poc més de vint anys que parlen de sexe o de la cosificació de les dones per part de la societat. Pel 25 de març el violí i el violoncel d’Alberto Reguera i d’Sveta Trushka respectivament presenten «Homenatge a Pau Casals» amb motiu dels 50 anys de la mort de l’artista d’El Vendrell més universal.

La traca final arribarà el 19 de maig amb «Un concert a la Casa Blanca» amb Roc Esquius, Mingo Ràfols i Mercè Pons. Una proposta de la XTAC que es farà a la Sala Crespi. Casala i Kennedy, dues personalitats fortes i convençudes que es van asseure per parlar cinc minuts i la conversa va durar gairebé una hora. Les entrades es poden comprar anticipadament amb un 15 per cent de descompte.

 

Fem Sala Teatre