Arrenca la 12a edició del Festival de Circ a mans de Tub d’Assaig

Terrassa ha encetat, aquest divendres al vespre a l’Escola El Vallès, la dotzena edició del Fetival de Circ per excel·lència de la ciutat, a mans de Tub d’Assaig. L’actuació encarregada de donar el tret de sortida a l’edició d’enguany ha estat l’“Absurd”, de la mà de la companyia de Circ Vermut.

La companyia, integrada pel Jordi i el David, dos artistes de circ especialitzats en acrobàcies, malabars i altres disciplines, ha ofert al públic una actuació del tot diversa. Entre el més destacat, es van poder veure demostracions de velocípede i una esbojarrada carrera de bicicletes.

En acabar amb el Circ Vermut, acte seguit, va ser el torn dels sis integrants del Kolektivo Konika, que van interpretar l’espectacle “La punta de mi nariz”. Van voler fer tornar al públic als seus orígens i s’hi van poder veure uns portés acrobàtics del tot especialitzats.

Dissabte al matí, en canvi, ha estat el torn dels Tallers de Circ: unes jornades per aprendre diferents tècniques de circ, on hi ha pogut participar tant les famílies com els infants. El 12è Festival de Circ de Terrassa s’allargarà fins el proper diumenge 12 de setembre amb un espectacle al Teatre Principal.