Arrenca la 2a edició del programa de formació en impressió 3D per a joves a l’atur

L’IAM 3D Hub arrenca aquest mes de febrer la segona edició del programa de formació en impressió 3D per a joves a l’atur en col·laboració amb PIMEC.

Es tracta de tres nous cursos teoricopràctics de formació per a joves d’entre 16 i 29 anys desocupats que desitgin enfocar la seva carrera cap al sector de la fabricació additiva. És l’única oferta formativa del sector a cost 0 que s’ofereix a Espanya.

Els cursos donen cobertura a les regions del Barcelonès, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental. A l’anterior edició es van formar 30 alumnes del Vallès Occidental i el Barcelonès, dels quals més del 60% es troben actualment treballant en empreses vinculades a la impressió 3D.

Els alumnes del Vallès Occidental han començat les classes aquest dilluns 14 de febrer a les instal·lacions del centre tecnològic Leitat de Terrassa.

Es tracta d’una generació que ha viscut l’evolució d’aquest sector. Precisament per això, tindrà moltes oportunitats en aquest món i serà la base per a construir tot el que vindrà.