Arrenca la campanya de portes obertes i preinscripció per al curs 2023-2024

A partir de l’1 de febrer i fins al mes de març els centres d’educació infantil, primària i secundària de la ciutat organitzen jornades de portes obertes de cara a la preinscripció per al curs vinent. Les característiques i dates de les visites les fixa cada centre al seu criteri. Per aquest motiu, les famílies interessades s’han d’adreçar al centre que vulguin conèixer.

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d’Educació, dona suport a escoles i instituts en la difusió de les jornades i centralitza tota la informació al web municipal. També ha ofert formació als centres de cara a l’organització de les portes obertes. La pàgina www.terrassa.cat/portesobertes recull, a més del calendari de portes obertes presencials, un llistat de centres públics i concertats, agrupats per zones escolars, amb enllaços als vídeos i webs de cada escola o institut. A la mateixa pàgina, les famílies també poden fer la consulta de centres que els pertoquen segons el domicili.

Durant el mes de febrer, l’Ajuntament oferirà a la ciutadania tres xerrades informatives sobre el procés de preinscripció i matrícula.

La preinscripció a educació infantil i primària es podrà tramitar del 6 al 20 de març. En el cas de secundària, el termini serà del 8 al 20 de març. L’Ajuntament de Terrassa està pendent de la publicació de la resolució de la Generalitat de Catalunya que determinarà els criteris de baremació i marcarà la resta del calendari fins a l’adjudicació definitiva de places i de la matrícula.