Arrenca la Mostra de la Diversitat amb la projecció de “Dios mío, ¿pero qué hemos hecho?

Aquest dimarts al vespre han començat els actes de la 15a Mostra de la Diversitat Cultural de Terrassa. I ho ha fet amb l’inici d’una de les novetats del programa d’enguany, el Cicle de Cinema sobre la Diversitat Cultural amb la projecció al Cinema Catalunya de la pel·lícula “Dios mío, ¿pero qué hemos hecho?”, dirigida per Philippe de Chauveron.

El film va està nominat als Premis Goya de l’any 2014 com a millor pel.lícula euroepa. La trama gira al voltant d’un matrimoni catòlic i molt conservador. Tenen quatre filles a les que han tractat d’inculcar els seus valors i principis. No obstant això, les noies només els han donat disgustos: la major es va casar amb un musulmà; la segona, amb un jueu, i la tercera, amb un xinès.

El matrimoni diposita totes les seves esperances en la filla menor, esperant que, almenys ella, es casi per l’església. Va obtenir un enorme èxit de taquilla a França, que amb més de 12 milions d’espectadors la va convertir en la pel·lícula amb més recaptació del país francès l’any 2014.

Les properes projeccions seran el dimarts 19 de març amb el film “Un viaje de diez metros”.