Arrenca la novena temporada del ‘Famílies i escola’ a Canal Terrassa

Torna una temporada més, i ja en són nou, el ‘Famílies i Escola’, el programa de la Xarxa de Televisions Locals que debat i dialoga a l’entorn de temes que afecten pares, mares i joves. Seran 13 capítols de 30 minuts que, enguany, parlaran del joc com a eina educativa, d’ensenyar d’acord amb els nous temps, del paper dels avis en l’educació, de la sexualitat i l’orientació sexual, de la nutrició i de l’educació inclusiva. Per fer-ho comptarà, com sempre, amb u reguitzell d’experts com psicoterapeutes, dietistes, mestres, psiquiattres i membres de diverses associacions, entre altres.

El ‘Famílies i Escoles’ començarà el 25 de gener es podrà seguir cada setmana a ràdios i televisions locals i a través del canal 159 de Movistar+. També es podran veure els capítols al blog (laxarxa.com/familiesiescola) i al canal de Youtube del programa. Tota l’activitat del programa, a més, quedarà recollida a Twitter (@educadiba). El programa es podrà veure a Canal Terrassa els dijous a les 23,30h i escoltar per la Ràdio Municipal els dimecres a les 22h.

‘Famílies i escola’ és una producció fruit de la col•laboració entre l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputció de Barcelona, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes(FAPAES) i La Xarxa de Comunicació Local, realitzada per Canal Terrassa.