Arrenca a l’ESCAC la segona edició de Cine Base amb més de 350 inscrits

L’ESCAC, l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, ha posat en marxa aquesta setmana la segona edició de Cine Base, que acull a més de 350 inscrits entre professors d’educació secundària i joves de 13 a 17 anys.

Els participants rebran una introducció bàsica a la narrativa audiovisual mitjançant un curs formatiu i alhora lúdic basat en la realització de pràctiques i projectes en les mateixes instal•lacions de l’ESCAC.

El Cine Base inclou també el programa Summer School, un campus audiovisual d’estiu per a joves de 13 a 17 anys. Consta de classes diàries de pràctiques de narrativa individuals i en grup, en què els alumnes escriuen, roden i munten les seves pràctiques.

El curs s’allargarà fins el 21 de juliol, de dilluns a divendres, amb un total de 50 hores, a les que es poden afegir 16 hores més com a optatives. Es divideix en dos grups, el d’alumnes principiants i el d’alumnes avançats en la matèria audiovisual.

Per la seva banda i durant una setmana, els professors de secundària rebran formació en les competències bàsiques del format audiovisual.