Arrenca un De Tapa en Tapa que incrementa la qualitat de les propostes culinàries

Màgnum de botifarra tarregada; broqueta de filet de porc marinat amb soja i porc caramelitzat; humus de cigrons a l’aroma de cítrics i cruixent de pernil; caneló d’albergínia en tàrtar amb anxoves, romesco i vinagreta. Són algunes de les tapes que es presenten en una nova edició del De Tapa en Tapa, que comença aquest divendres i acaba el 16 de juny. 50 establiments de la ciutat hi participen, una xifra sensiblement inferior a la de l’any passat, quan n’eren 62.

La novetat més significativa és el preu, que passa de 2,5 euros a tres. Des del gremi s’assegura que el canvi ve acompanyat d’unes tapes de més qualitat. La regidoria de Turisme anima la ciutadania a superar la barrera de les 100.000 tapes dispensades.

L’altre canvi d’aquest De Tapa en Tapa és com es farà la valoració de la millor tapa. La meitat de la nota la posarà un jurat format per dues parelles que recorreran d’incògnit tots els bars que hi participen; l’altra meitat de la nota serà, com sempre, la votació popular.