Arrenca un nou procés participatiu per algunes inversions als Districtes

A través de la plataforma “Participa a Terrassa” i fins el 12 de juliol, ja es poden presentar projectes i propostes al procés participatiu d’inversions als Districtes. L’Ajuntament impulsa una nova edició del procés de participació perquè veïns i entitats puguin impulsar actuacions concretes d’inversions. Per poder participar s’ha d’estar enregistrat legalment com a entitat, o bé tenir més de 16 anys i estar empadronat a la ciutat. Cada participant pot presentar fins a dues propostes, i ho podrà fer a través de la web, fins les 12 del migdia del 12 de juliol.

Paralel•lament l’Ajuntament organitza sessions informatives a tots els equipaments de districte municipals. Es recomana assistir a l’equipament de referència de cada zona ja que els casos i els exemples que s’exposaran són de pròximitat al propi territori. Les sessions informatives comencen el dia 4 de juny al Centre Cívic Alcalde Morera i acabaran el 13 del mateix mes al Centre Cívic Montserrat Roig. Totes les sessions es faran a partir de les 6 de la tarda.

Quan finalitzi el termini per presentar les propostes, una Comissió Tècnica comprovarà que els projectes compleixin els requisits i es farà un càlcul aproximat del cost. Un seguiment que es podrà fer a través de la mateixa plataforma “Participa a Terrassa”. Aquest procés se suma al què ja es va dur a terme fa uns mesos als districtes, per decidir la inversió de 10.000 euros en activitats que enfortissin el teixit associatiu. Ambdos processos són fruit del compromís municipal de dotar els Consells de Districte de recursos econòmics de gestió pública per prioritzar petites actuacions en el territori.