Arrenquen els quarts de final del play-off amb un Club Egara – Atlètic i un Júnior FC – CD Terrassa

A partir d’aquest cap de setmana es comença a decidir el títol a la Divisió d’Honor masculina d’hoquei herba. Arrenquen els quarts de final pel play-off, una eliminatòria a doble partit (sempre en el camp del millor classificat) entre els vuit primers i on se suma el còmput global de gols.

Aquesta primera ronda ens depara el clàssic entre Club Egara i Atlètic al Pla del Bon Aire, en acabar quart i cinquè, respectivament, al final de la fase regular. El conjunt ratllat parteix com a favorit per jugar a casa, però mai se sap davant d’un Atlètic sempre molt competitiu i que ja va empatar en el darrer partit amb l’Egara. El primer partit tindrà lloc aquest dissabte a les 3 de la tarda i el segon serà diumenge a la 1 de la tarda.

Per la seva banda el CD Terrassa haurà de buscar el passi a la final four al camp del Júnior. En aquesta eliminatòria també surt com a favorit el conjunt de Roger Pallarols, que ha fet una excel•lent fase regular. Tots dos partits seran a la una de la tarda.

Els altres dos aparellaments de quarts són RC Polo-RS Tenis i Club de Campo-FC Barcelona, amb el doble partit a Barcelona i Madrid, respectivament.