Bojos Per Molière4

Arriba a les pantalles ‘Bojos per Molière’, rodada també a Terrassa

La nova sèrie del director de ‘Merlí’, Hèctor Lozano, s’estrenarà el proper dilluns 30 a les 22:05h a TV3. Part de la producció va rodar-se durant dues setmanes a Terrassa, concretament a l’Institut del Teatre i també a localitzacions particulars de Matadepera.

La sèrie tindrà un total de 8 capítols i estarà protagonitzada per coneguts actors de TV3 com Elisabet Casanovas o Albert Salazar, acompanyats per Alejandro Bordanove, Ferran Rull, Martina Roura i Marc Balaguer, amb les col·laboracions especials d’actors consagrats de l’escena catalana com el terrassenc Pere Arquillué o Jordi Martínez. La producció va anar a càrrec Veranda en coproducció amb TV3.

L’Institut del Teatre i part de les instal·lacions del Teatre Alegria de Terrassa van ser escenari de la producció durant el mes de novembre passat on l’equip va fer un gran desplegament no només en les zones de rodatge (sets) sinó també en zones properes per a l’aparcament dels vehicles de producció, com la Plaça. Didó. L’altra localització escollida va ser al municipi de Matadepera, concretament a una casa particular de la zona del Camí Font de la Tartana.

Barcelona, Sabadell, Mataró i Sentmenat també han estat localitzacions d’aquesta producció que narra les experiències d’un grup d’estudiants d’art dramàtic ambientada a la Barcelona postolímpica.

Aquesta producció se suma als 70 rodatges a localitzacions de la ciutat el 2022 (sense comptabilitzar les 52 produccions acollides al Parc Audiovisual) gestionats pel Servei de Terrassa Film Office amb el suport dels serveis municipals que intervenen en l’atorgament de permisos per rodar com són Via Pública, Policia Municipal, Medi Ambient o Espais Verds i Biodiversitat Urbana, entre d’altres.

Bojos Per Molière4 Bojos Per Molière Rodatge Bojos Per Molière

Bojos Per Molière5

Fotos: Terrassa Film Office / Parc Audiovisual