Final Radar Concurs Maleducats

Arriba a Terrassa la final del concurs RADAR del festival Maleducats

Aquest dijous 14 es celebrarà la final del concurs RADAR, organitzat i coordinat pel festival Maleducats i la xarxa de Cases de la Música. Serà a la Sala Rasa64 de Terrassa.

Les 9 propostes competiran entre elles oferiràn una actuació en format showcase d’on en sortirà la proposta guanyadora. Entre els finalistes, trobemSubliminal, Pep Compte, Neus Fité, The Re-Fugees, Entresol2na, Pol Bordas, Ill, Will.X.O I Chill Ness. D’entre els quals, doncs el guanyador actuarà a l’edició 2023 del Festival Maleducats.

També rebrà el premi està valorat en 4.000 € i consisteix en un programa d’acompanyament artístic per part de Cases de la Música (a definir segons les necessitats de la formació).

A més d’entre tots els assistents a la Sala La Rasa 64 es sortejaran dos abonaments dobles per assistir al festival Maleducats 2022, que té lloc entre el 15 i el 16 de juliol. L’entrada tindrà un preu de 3€ amb consumició inclosa.

RADAR és un concurs de música urbana organitzat pel Festival Maleducats en col·laboració amb les Cases de la Música de Catalunya. D’entre les més de noranta formacions que es van inscriure a través d’un formulari gratuït, se’n va fer una tria de 9 semifinalistes (3 triades pel jurat i 7 per votació popular).