Arriba a Tub d’Assaig FemFemArt, una mostra d’art feminista i identitats dissidents

L’associació de circ Tub d’Assaig organitza la primera FemFemArt, una jornada feminista per mostrar l’art fet per dones i identitats dissidents. La jornada arrencarà dissabte, a partir de les 10:15h, amb el Circ en família. Després es faran tot un seguit d’activitats com xerrades, espectacles, dinar popular, tallers i una exposició col·lectiva.

La mostra artística feminista acabarà amb el Cabaret de Circ, que comptarà amb diversos artistes convidats. La jornada, autogestionada des de FemFemArt, vol reivindicar que el món de les arts, les dones i les identitats dissidents encara es troben amb molt murs per enderrocar.

Reivindiquen el circ i les arts en general amb una mirada crítica posada en les construccions culturals que es fan sobre dones, homes i identitats dissidents. També proposen espais de reflexió com aquesta jornada per a una transformació profunda en la xarxa comunitària que generi espais inclusius. Tub d’Assaig, en col·laboració amb El Corralito, destaca la motivació i la il·lusió dels artistes per actuar i fer les exposicions, tallers, actuacions i xerrades previstes.

FemFemArt tindrà lloc al carrer Sant Leopold. núm. 63, aquest dissabte 24 de febrer a partir de les 10h i fins a les 18h.