Arriba al Cinema Catalunya una nova aventura de l’explorador Tadeu Jones, amb doblatge en català

Una estrena molt esperada per al públic familiar arriba al Cinema Catalunya aquest divendres, doblada al català. Després de l’èxit de les dues primeres entregues, Tadeu Jones protagonitza ara una nova aventura del tot emocionant, i ho fa un cop més al costat dels seus inseparables companys de viatge. De fet, la tercera pel·lícula de la saga sobre aquest valent arqueòleg a mig camí entre James Bond i Indiana Jones, ens transporta a noves destinacions del planeta com ara Mèxic, Chicago, París o Egipte. Tot comença quan l’intrèpid explorador destrossa accidentalment un sarcòfag i això fa que s’escampi un perillós conjur. A contrarellotge i amb l’única ajuda de la seva companya Sara, en Tadeu haurà de trobar la manera d’acabar amb la maledicció.

La segona estrena d’aquesta setmana es titula Ali y Ava i és un film britànic ple de realisme que narra la bonica història d’amor entre un DJ d’origen pakistanès i una mestra irlandesa, mare de quatre fills.

Finalment, es manté en cartellera per segona setmana la divertida comèdia francesa Dios mío, pero qué nos has hecho?. La tercera part de la saga exposa a la família Verneuil a una trobada familiar per celebrar el 40è aniversari de casats del matrimoni format per en Claude i la Marie. Una festa sorpresa on es reuniran tots els consogres, generant així una curiosa barreja multicultural.

A través del web cinemacatalunya.cat es pot comprar entrades i consultar tots els horaris i altres informacions.