Arriba al CITM l’exposició itinerant “Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya”

Des d’aquest dilluns i durant quinze dies, el plató del Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia, CITM acull l’exposició «Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya», una mostra itinerant que arriba a Terrassa. Aquesta és la primera gran exposició dedicada íntegrament a la indústria del videojoc a Catalunya amb l’objectiu d’apropar el procés de creació i donar a conèixer els perfils professionals que hi treballen.

La joia de l’exposició és una sala immersiva amb miralls i projeccions. L’exposició te un clar caràcter lúdic i divulgatiu que busca connectar tant amb aficionats als videojocs com amb totes aquelles persones que mai s’han acostat a aquest ecosistema.

La mostra és gratuïta i oberta a tothom en el centre de referència formativa del videojoc del carrer Igualtat. «Nova pantalla. El videojoc a Catalunya» ja ha passat per Girona, Amposta, al Saló del Gamming i al Palau Robert on la van veure 123.000 persones. El pròxim dia 14 arribarà a les biblioteques de Catalunya un catàleg que aprofundiarà en els continguts de la mostra.