Arriba als cinemes ‘Blackwood’, la darrera pel·lícula de Rodrigo Cortés, rodada al PAC

Aquest divendres arriba als cinemes la darrera pel·lícula de Rodrigo Cortés, ‘Blackwood’, rodada en gran part al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa.

Adaptació de la novel·la de Lois Duncan ‘Down a Dark Hall’, autora d’altres best-sellers com ’Sé el que vau fer l’estiu passat’, explica una història de terror juvenil allunyada dels tòpics del gènere amb cinc adolescents que es veuen obligades a acollir-se a un programa experimental d’ensenyament en un internat que resulta estar en una mansió encantada. Aviat començaran a descobrir que tenen talents que no coneixien i a patir somnis i visions inquietants.

‘Blackwood’ és una coproducció espanyola i nord americana protagonitzada per Uma Thurman, que fa el paper d’una temible institutriu, però on també destaca el talent de les joves actrius. El film combina el món gòtic amb la intriga, el drama i el rerefons sobrenatural.

Després d’encarregar-se de diversos treballs cinematogràfics, el gallec Rodrigo Cortés va saltar a la fama internacional al 2010 amb l’original i angoixant ‘Buried’, protagonitzada per un Ryan Reynolds enterrat en vida. Al 2012 va dirigir ‘Luces rojas’, on una psicòloga i el seu ajudant intenten desacreditar a un vident, amb repartiment internacional encapçalat per Sigourney Weaver, Robert De Niro i Cillian Murphy. Ara arriba ‘Blackwood’, que a Terrassa projectaran les sales de Cinesa a Parc Vallès.