Arriba als districtes la 27a edició del cicle ‘Jazz a prop’

Torna el Jazz a prop, el cicle de jazz als districtes previ al gran Festival de Jazz de Terrassa. La 27a edició arriba el 27 de gener fins al 2 de març amb concerts cada cap de setmana. Seran 6 concerts d’una gran varietat de sons dins el món del jazz, amb músics de Terrassa i amb destacada presència femenina.

El cicle arrancarà amb l’excepcional concert de Charis Ioannou Quartet per seguir amb el quartet capitanejat per la cantant i destacada trombonista Alba Pujals. Índigo Blues una formació femenina de sis components arribarà el 16 de febrer i les veus a capella del grup Gema ressonaran a Can Palet.

A finals de mes serà el torn d’Oleandole, una banda formada a parts iguals per músics de jazz i flamenc amb una especial connexió amb la figura de la bailaora. El cicle tancarà amb la banda The Walking Dads amb una important presència de músics terrassencs.

Les sessions musicals gratuïtes es faran en divendres i dissabte als centres cívics Montserrat Roig a Ca n’Anglada, President Macià a Sant Pere Nord, Alcalde Morera a Can Palet, Maria Aurèlia Capmany de La Maurina, el Casal de Can Boada i al Casal Cívic de Can Parellada.