Zetzania

Arriba el 3r Festival Internacional de Cant Coral Ciutat de Terrassa

El 3r Festival Internacional de Cant Coral Ciutat de Terrassa (FICCCT) se celebra els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol. Les actuacions seran a la Seu d’Ègara, Ca n’Anglada i Torre-sana i aniran a càrrec de quatre grups que oferiran pop, reggae, soul i gòspel.

Aquest festival està organitzat per Terrassa Ciutat Coral i forma part de la programació del cicle Fem Estiu.

Programació

 

Així, el primer grup en actuar serà Close Harmony Friends, dijous 11 de juliol a dos quarts de deu de la nit i a la Seu d’Ègara. El grup, fundat l’any 1990 a Eslovàquia, està constituït per vuit cantants, dirigits per Mario Fancovi. Han actuat a més de vint països d’arreu del món. El seu repertori és variat: música pop, rock, jazz i altres estils.

A continuació, The Youth Choir Voicekamp actuaran el 12 de juliol, també a dos quarts de deu de la nit i la Seu d’Ègara. És un cor mixt d’Alemanya format per 27 estudiants de 13 a 21 anys de la coral de l’església luterana de Detmold-Hiddesen. Així, han actuat a la seva ciutat natal, a diferents ciutats d’Alemanya i en diversos concerts internacionals. El seu repertori inclou arranjaments en estils de pop, jazz i gòspel. Actualment, el seu director és Max Jenkins, educador musical i organista a Alemanya.

A Ca n’Anglada i Torre-sana

 

A més, Grupo Vocal Cantarte serà el tercer grup en actuar en aquesta edició, el dissabte 13 de juliol a la plaça de Ca n’Anglada a dos quarts de vuit de la tarda. El grup ve de Paraguai i es distingeix per la seva habilitat per interpretar una diversitat de ritmes i estils. Nascuts el 2002 com a cor, la seva evolució va culminar el 2007, consolidant-se com un grup vocal. A part del Paraguai, han actuat a Argentina, Brasil, Veneçuela, Finlàndia, Suècia i Rússia.

Finalment, el festival acabarà amb l’actuació del grup Zetzània, nascut a la ciutat de Cornellà del Llobregat l’any 1993 i dirigits pel terrassenc Òscar Garcia. Actuaran el diumenge 14 de juliol a dos quarts de vuit de la tarda i a la plaça Frederica Montseny de Torre-sana. El seu espectacle engloba diferents dècades de la música popular contemporània. Sonaran estils ben diferents com ara gòspel, pop, rock, boleros, bossa nova o pop.

Més informació i entrades aquí.

Arriba el 3r Festival Internacional de Cant Coral Ciutat de Terrassa

Arriba el 3r Festival Internacional de Cant Coral Ciutat de Terrassa