Arriba el Cicle Especial Nadal a la Nova Jazz Cava de Terrassa

La programació de Festes a la Nova Jazz Cava presenta un cartell especial a partir del 25 de desembre i fins el 6 de gener.

Charlie Parker Centennial Celebration

Aquest any es commemora el centenari d’una de les figures més importants del Jazz, Charlie “Bird” Parker, un dels millors saxofonistes de tots els temps i figura clau en el desenvolupament del Bebop. Parker va canviar el rumb del Jazz a partir dels anys 40, de la mateix a manera que Louis Armstrong ho fes als anys 20.

Tenint Parker en ment, el baterista Enrique Heredia ha volgut rendir un tribut al pare del Bebop acompanyat de quatre músics d’excel·lent categoria de l’escena jazzística catalana, Guim Garcia Balasch, saxo alt; Gerard Nieto i Luismi Segurado, piano; Pere Loewe al contrabaix. El projecte es va estrenar el passat setembre a les XIX Jornades de Jazz de Rubí.

La seva actuació serà els dies 25 i 26 de desembre a les 20 hores amb aforament limitat.

Old Cats Swing Band

Els Old Cats Swing Band amb el més granat de la nostra escena, amb Josep Ma Farràs, Adrià Font i Pau Casares, premis Jazzterrasman, Òscar Font, Federico Mazzanti i Artur Regada, omplen de swing la Nova Jazz Cava en el primer concert d’Any Nou.

La seva actuació serà els dies 31 de desembre i 1 de gener de 2021 a les 12 hores amb aforament limitat.

Dani Nel.lo “Los Saxofonistas Salvajes”

El carismàtic músic barceloní Dani Nel.lo torna a Terrassa després del seu tronador concert al Pícnic Jazz Vallparadís de 2019 amb Los Saxofonistes Salvajes, una fantàstica banda amb alguns dels millors músics de rhythm and blues, jazz i rock’n’roll de l’escena estatal.

La reivindicació del paper del saxo dins de la música popular del s. XX en la seva faceta més visceral i subversiva, continua sent el late motive del projecte. Nel.lo recull el testimoni dels seus herois saxofònics com Arnett Cobb, Noble Watts o Red Prysock, i se’n sent continuador amb un repertori de melodies contagioses dels anys 50 i 60.

La seva actuació serà el 2 de gener de 2021 a les 20 hores amb aforament limitat.

17a Blues & Boogie Reunion

Un espectacle musical ple de ritme i diversió. 2 pianos de cua a l’escenari i 4 pianistes en acció rememorant l’estil més calent sobre les 88 tecles, el Boogie Woogie.

Aquest any comptarà amb, Fabrice Eulry, un pianista molt personal i d’un dels millors exponents dins del món del Blues, Boogie Woogie i estils afins. Kike Jambalaya, veterà pianista madrileny pioner del Rock & Roll a la península. Cristian “Poyo” Moya, pianista argentí ple d’elegància i sensibilitat. Tots ells juntament amb el pianista Lluís Coloma i el seu trio.

La seva actuació serà el 5 de gener de 2021 a les 18 i 20 hores. També el 6 de gener a les 19 hores amb aforament limitat.