Arriba la primera Fira Terrassa Gastronòmica per promoure els productes locals

Pa d’espelta de Ca n’Arnella, cigró menut de Can Viver o gasosa elaboradora amb aigua de Sant Llorenç. Són alguns dels productes de quilòmetre zero que protagonitzaran de la primera Fira Terrassa Gastronòmica.

La cita serà el dissabte, 9 d’octubre, d’11 del matí a 8 del vespre en 3 espais molt propers: el centre del Raval, davant del Mercat de la Independència i el carrer del Peix.

El Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca i 4 serveis de l’Ajuntament (turisme, comerç, medi ambient i economia social) són els organitzadors de la jornada en col·laboració amb altres gremis, entitats i associacions de Terrassa Gastronòmica.

Es tracta d’una reivindicació històrica dels hostalers per donar a conèixer i promoure el consum d’aquestes varietats.

La nova iniciativa comptarà amb una vintena d’estands per a degustació, exposició i venda d’aquests productes locals i de temporada. També hi haurà tallers de cuina i d’elaboració d’aliments i begudes i xerrades. Algunes d’aquestes activitats requereixen una reserva prèvia de plaça (www.entrapolis.com/ca/) per les restriccions sanitàries.

Una fira que, diuen, arriba per quedar-se i formar part del calendari d’activitats de dinamització econòmica, social i turística de la ciutat.