Torna el Saló Juguem+, del 29 de desembre al 4 de gener

Aquest dissabte, 29 de desembre, obre al públic una nova edició del Saló Juguem +. El certamen posa a l’abast del públic més familiar un ampli ventall d’activitats i tallers al Recinte Firal fins al 4 de gener.

Organitzat per La Xarxa, amb la col•laboració de l’Ajuntament i la participació de diferents entitats, és una de les cites més esperades pels infants i les famílies durant les vacances de Nadal.

El certamen presenta un gran nombre de propostes participatives, educatives i integradores amb la diversió com a denominador comú.

També hi ha una zona destinada a les entitats per mostrar als visitants les activitats que desenvolupen. Així, Creu Roja, Bombers o la Policia Municipal donaran a conèixer les seves tasques d’una forma lúdica i participativa.

A banda dels jocs i tallers, el Saló disposa d’un espectacle diari a càrrec de companyies de circ, màgia, dansa, cançons i animació, en general.

El Patge Xiu-Xiu visitarà el Juguem el dia 1 de gener a partir de les 6 de la tarda per recollir, personalment, les cartes per als Reis Mags de l’Orient de tota la mainada que estigui al recinte.

El saló està obert de 4 de la tarda a les 9 del vespre cada dia, amb algunes excepcions. El dia 31 tancarà a les 8 de la tarda i el dia 3 de gener obrirà també al matí perquè els infants i joves participants als casals municipals d’hivern puguin assistir-hi.