Arriba una nova edició del Saló Juguem + , del 29 de desembre al 4 de gener

Aquest divendres, 29 de desembre, obre al públic el Saló Juguem +. El certamen per a la infància i la joventut posa a l’abast del públic familiar un ampli ventall d’activitats i tallers al Recinte Firal fins al 4 de gener.

Organitzat per La Xarxa, amb la col•laboració de l’Ajuntament i la participació de diferents entitats, és una de les cites més esperades pels infants i les famílies durant les vacances de Nadal. El certamen proposa als visitants un ampli ventall d’activitats que fomenten el joc i els valors socials i solidaris.

Així, entitats com Creu Roja, els Bombers o la Policia Municipal donaran a conèixer les seves tasques d’una forma lúdica i participativa.

A banda dels jocs i tallers, el Saló disposa d’un espectacle diari a càrrec de companyies de circ, màgia, dansa, cançons i animació, en general.
El Patge Xiu-Xiu visitarà el Juguem el dia 1 de gener a partir de les 6 de la tarda per recollir, personalment, les cartes per als Reis Mags de l’Orient de tota la mainada que estigui al recinte.

El saló està obert de 4 de la tarda a les 9 del vespre cada dia, amb algunes excepcions. El dia 31 tancarà a les 8 i el dia 3 de gener obrirà al matí per als esplais de ciutat.

A banda de les activitats dins del Recinte, les propostes també surten al carrer. Així, el mateix divendres al matí, la plaça de Ca n’Anglada acollirà un tast de circ, un circuit de bicicletes, jocs i un espectacle d’animació infantil.

L’any passat 8.100 persones van passar pel saló, aconseguint una mitjana d’un miler de visitants diaris.