Arriben els primers espectacles del Festival TNT de noves tendències escèniques

Aquest dijous els primers espectadors s’aplegaven davant del Teatre Alegria per assistir a un dels 22 espectacles que proposa el TNT i que es podran veure fins diumenge a Terrassa.

A banda de la instal·lació de la sala Muncunill «No hay tierra más allà» que es podrà veure també els pròxims dies, «A Nublo» de María Jerez i Edurne Rubio, van mostrar tot el seu control dels dispositus escènics per representar fenòmens naturals, com a entitats amb vida pròpia.

Al Principal, «It don’t worry me» s’emportava per segona vegada al Festival, la reflexió del públic sobre el debat plantejat sobre perquè hem vingut aquí?, què podem aprendre? O si l’art ha de prendre partit?.

El «Netit Neti» d’Amàlia Fernández es va poder veure a la Casa de la Música. Una ballarina i performer tot terreny que ha emprès, junt amb les seves companyes, un viatge personal i de retorn, a través de la seva creació.

També Glòria Ribera i el seu «Parné» s’ha estrenat aquest dijous a Terrassa dins el TNT. Una proposta musical gens convencional a la Nova Jazz Cava.