‘Art i Ment’ mostra les obres artístiques realitzades per persones amb problemes de salut mental

L’art és una eina integradora en la societat perquè potencia les capacitats físiques i psíquiques de les persones que conviuen amb problemàtiques de salut mental. L’expressió artística  afavoreix la seva autonomia personal i social.

És per això que s’ha creat «Art i Ment». Una exposició d’obres artístiques desenvolupades per pacients de les Unitats de Salut Mental de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa i pels usuaris de les residències Triginta i Casa Marquès de la Fundació Vallparadís.

Aquestes obres es podran trobar als Amics de les Arts i JoventutsMusicals de Terrassa fins al 13 de gener. L’espai destinat respon a la voluntat de normalitzar i donar a visibilitat aquests col·lectius.

Un dels objectius de l’exposició és evidenciar i posar en valor la interrelació entre la salut mental i la producció artística. Tanmateix, s’oferirà la possibilitat d’adquirir les obres i els beneficis que se’n derivin es destinaran íntegrament a La Marató de TV3 del 19 de desembre que tenia la salut mental com a eix vertebrador.

Art I Ment 2Art I Ment 3Art I Ment 4Art I Ment 5Art I Ment 6