Artur Martínez i Marc Ribas obren el restaurant de menú i tapes ‘La taverna del ciri’

Després de tancar l’estiu passat el restaurant amb estrella Michelin, El Capritx, el xef Artur Martínez ha obert aquest dimarts un altre establiment a Terrassa. ‘La taverna del ciri’ s’allunya de l’alta cuina del seu predecessor i ofereix menús diaris de migdia per 15 euros; els vespres, tapes; i els caps de setmana menú de 25 euros.

Martínez manté l’equip que l’acompanyava a El Capritx i torna a fer tàndem amb Marc Ribas. El xef terrassenc reivindica, un cop més, la cuna de proximitat que, sovint, per propera, es desconeix.

‘La taverna del ciri’ s’ubica al carrer ďAntoni Torrella, 66, al local on fins fa poc hi havia hagut un altre restaurant de menú i que va funcionar durant molts anys, Les Graelles. Qui hi hagi estat encara hi reconeixerà bastants elements.

El mes de juny Artur Martínez obrirà un nou restaurant a Terrassa. S’ubicarà al Centre i servirà tapes més informals. El següent pas serà l’obertura del restaurant d’alta cuina a Barcelona.