Asfaltos Barcino es converteix en patrocinador oficial del Terrassa FC

 

El Terrassa FC i Asfaltos Barcino han signat un acord que converteix la marca de fabricació i posada en obra de tot tipus de mescles asfàltiques en un dels patrocinadors oficials del club egarenc. Asfaltos Barcino SL lluirà a la part superior dels dorsals de les equipacions dels jugadors del primer equip.

L’acte de la signatura del contracte de patrocini s’ha celebrat aquest divendres al matí a les oficines de l’Olímpic i ha comptat amb la participació del president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i del director executiu d’Asfaltos Barcino, Iván González. El nou acord contempla, a més, la presència d’Asfaltos Barcino a l’Estadi Olímpic.

El partit d’aquest diumenge a l’Olímpic de Terrassa contra el FC Santboià (17h) serà el primer compromís que el primer equip del Terrassa FC llueixi el logo d’Asfaltos Barcino.

El patrocini d’Asfaltos Barcino s’afegeix als altres set col·laboradors de categoria especial que compta el Terrassa FC i que conformen Apialia, Benitosports, Nike, Convector’s Eyes, Jamones Cerezo, Petronieves i 2play Sport.