Assemblea general oberta del Comitè de Defensa del Referèndum

La delegació local del Comitè de Defensa del Referèndum (CDR) ha celebrat aquest dimarts una assemblea general oberta a l’amfiteatre de la plaça Catalunya de Terrassa. Sota el lema “El poble mana, el Govern obeeix”, la trobada ha reunit una cinquantena de veïns, els quals han pogut intervenir mitjançant torns de paraula participatius.

Entre els temes tractats a l’assemblea ha destacat el recolzament en defensa de la comunitat educativa davant la probable aplicació de l’article 155. D’aquesta manera, el CDR de Terrassa ha volgut mostrar el seu suport unànime a la concentració prevista per aquest dimecres a les 6h de la tarda davant dels ajuntaments de les capitals de comarca, així com les actuacions que es puguin emprendre en els següents dies.

A l’assemblea també s’hi han exposat algunes de les propostes recollides a la reunió de coordinació dels Comitès que va tenir lloc dissabte passat a Sabadell. Aquestes iniciatives fan referència principalment a properes mobilitzacions per tal de defensar el que l’organisme considera la voluntat popular atenent els resultats del referèndum de l’1 d’octubre.

A l’assemblea d’aquest dimarts també s’hi ha anunciat la creació del primer CDR de barri de la ciutat de Terrassa, constituït a Les Arenes. Els Comitès de Defensa del Referèndum es van formar amb l’objectiu de facilitar la votació de l’1 d’octubre, després de la suspensió del Tribunal Constitucional.