L’Ateneu Terrassenc recorda Joan Ciurana, «Matraca», amb una ruta per Ca n’Aurell

La vida del popular artista egarenc Joan Carles Ciurana, més conegut com a Joan Matraca, ha estat el fil conductor d’una ruta pel barri de Ca n’Aurell aquest dissabte.

Una trentena de persones han recorregut els carrers del barri, des de la rambla d’Ègara i fins a la plaça del Tint, repassant la vida d’un dels seus veïns més coneguts a la ciutat, el pintor Joan Matraca, desaparegut fa poc més de tres anys.

La ruta ha passat per indrets com la plaça del Progrés, l’església de la Sagrada Família o el parc de Sant Jordi, descobrint alguns espais desconeguts i, també, obres d’art que passen desapercebudes.

El recorregut també ha comptat amb la participació de l’Associació de Veïns de Ca n’Aurell, que ha explicat i compartit amb els participants els seus projectes i reflexions sobre el barri.

La ruta dedicada a Ca n’Aurell i a en Joan Matraca s’inscriu dins del cicle Barris de Terrassa. De fet, la d’aquest dissabte és la setena ruta organitzada per Ferran Peña, membre de la junta de l’Ateneu Terrassenc, per conèixer millor alguns barris de la ciutat. Entre els barris que s’han visitat fins ara hi ha, per exemple, La Cogullada, Poble Nou, Ègara o Les Fonts.