Aterra a Terrassa una nova edició del «Fora Stocks» amb calor i rècord de participació

Una nova edició de Fora Stocks ha omplert de carpes alguns carrers del centre de Terrassa amb la Plaça Vella com a epicentre. Si la darrera edició celebrada el mes de febrer ja va tenir rècord de participació de botiguers, l’edició d’enguany ha superat aquesta marca afegint quatre negocis més que han sortit a fer carrer. En total han estat trenta els comerços que han posat a la vista dels vianants tots els seus productes.

Una iniciativa que ja fa més de vint-i-cinc anys que es celebra i que s’organitza des de l’associació de comerciants de Terrassa Centre. Una cita on compradors i venedors aprofiten les ofertes, descomptes i promocions en un dia assenyalat per tothom.

Aquest Fora Stocks, a diferència del d’inicis d’any, ha estat acompanyat d’una calor que feia difícil no buscar l’ombra sempre que es pogués. Segons avisen els compradors i organitzadors l’hora punta en les edicions d’estiu és de set a nou del vespre quan l’ambient ja es refresca més.

Un dels motius que porta als organitzadors a seguir endavant any rere any amb aquesta iniciativa és el de fomentar el comerç local, que tant afectat s’ha vist els darrers anys.

Al llarg d’aquest dissabte la gent que passejava pel centre de Terrassa ha pogut tornar a gaudir de les compres a l’aire lliure en un ambient festiu i familiar després d’una inactivitat de dos anys.