Atlètic-Júnior i CD Terrassa-Polo, partits més atractius en el debut a la Divisió d’Honor Masculina

La Federació Espanyola de Hockey (RFEH) ha donat a conèixer els calendaris de la Divisió d’Honor Masculina i Femenina per a la pròxima temporada, una competició que arrencarà el cap de setmana del 19 i 20 de setembre i que finalitzarà el 25 d’abril de 2021.

La gran novetat és que la lliga estarà integrada per 12 equips, després de no produir-se descensos i sí ascensos per la pandèmia de la Covid-19, totalitzant 22 jornades de fase regular. La primera volta acabarà el 6 de desembre i hi ha prevista una única doble jornada, ja a la segona volta, concretament el cap de setmana del 13 i 14 de març.

En l’apartat masculí, tornarà a haver-hi quatre equips egarencs, després que el Línia 22 hagi pujat de categoria. L’altra cara nova serà el Giner de los Ríos valencià. Precisament el conjunt verd-i-blanc serà l’únic que debutarà fora, al camp del RS Tenis de Santander. El Club Egara rebrà el Jolaseta, mentre que els dos partits més atractius seran l’Atlètic-Júnior FC i el CD Terrassa-RC Polo. El clàssic entre Atlètic i Egara no arribarà fins a la novena jornada, el 22 de novembre, primer a Can Salas.

A la Divisió d’Honor Femenina, amb les novetats dels ascensos de Tenis i Jolaseta, els tres equips de la ciutat iniciaran el campionat com a visitants. El CD Terrassa ho farà al camp del RC Polo, mentre que l’Atlètic i l’Egara viatjaran a Madrid per enfrontar-se al Club de Campo i al SPV Complutense, respectivament.