Atraquen la botiga Second Company de Terrassa i s’emporten joies d’or i diners en efectiu

Espectacular atracament el que s’ha produït aquest dimecres al matí a Terrassa. Dos homes han irromput a les 10.20h a la botiga Second Company del carrer Galileu, a tocar de la Rambla d’Ègara.

En aquell moment hi havia una vintena de persones, entre treballadors i clients. Mentre un d’ells els ha amenaçat amb un ganivet i se’ls ha emportat al final de la botiga, l’altre atracador ha rebentat els vidres de la secció de joieria, emportant-se joies d’or, diners en efectiu d’encàrrecs d’alguns clients i els que hi havia en aquell moment a caixa.

L’assalt ha durat uns tres minuts i els delinqüents han fugit amb una moto que han aparcat davant de la botiga. Afortunadament no hi ha hagut ferits, més enllà d’algun atac de pànic i d’ansietat de les persones que han presenciat el robatori. Els responsables de la botiga estan fent inventari, però es desconeix de moment el valor del botí.

La Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Terrassa s’ha fet càrrec de la investigació i ja ha començat a prendre declaració als testimonis per identificar-ne els autors.