Augmenta la demanda de números de la Grossa a hores de celebrar-se el sorteig

Últimes hores per comprar números de la Grossa de Nadal. El sorteig estrella de Loteries de Catalunya es farà demà dimarts dia 31 a les 12 del migdia des de TV3. Aquest matí els establiments autoritzats com la llibreria Sant Jordi de la carretera de Montcada, venien als clients els números d’última hora. Uns bitllets que encara es poden vendre fins a una hora abans del sorteig.

La Grossa del 2019 surt amb una tirada de 50 milions d’euros, 5 milions a través de la pàgina d’Internet, amb l’emissió de 20.000 números més que l’anterior edició, en els 2.200 punts de venda habituals. Cada número costa 10 euros. Demà s’entregarà un primer premi de 200.000 euros per bitllet, un segons de 65.000 i un tercer de 30.000 euros per bitllet. També se sortejarà dos quarts i tres cinquens i es premiarà diverses terminacions.

Alguns distribuïdors suggereixen algun canvi per millorar la competitivitat de la loteria catalana. Aquest matí es feien els darrers preparatius als estudis de TV3 des d’on es farà el sorteig en directe. Un sorteig que segons els organitzadors més de 850.000 bitllets es beneficiaran d’algun premi. La Grossa de Nadal va néixer el 2013 i en aquest anys s’ha convertit en una bona alternativa a la Loteria Nacional.